Over Mij

Ik ben Henk en ik heb best wel een breed CV. Van vakkenvuller, enqueteur/interviewer, callcentermedewerker tot zelfstandig autorij-instructeur. Ik zal de hele reeks maar niet opnoemen. Ik ben weet- en leergierig en sta wel open voor zaken om te ontdekken/verkennen. Hoewel ik een hang heb naar zekerheid en veiligheid kom ik ook (steeds meer) avontuur en uitdaging tegen op mijn levenspad. Dat is spannend, voelt wat ongemakkelijk en het is ook weer verfrissend en geeft een soort van kick. Ik ga daarmee uit mijn comfortzone en is weer persoonlijke groei.
De rode draad in mijn verschillende werkzaamheden en priveleven is het contact met veel verschillende mensen. Ook de omgang met personen uit andere culturen hebben mijn beeld op de wereld gevormd.
Assertiviteit en jezelf handhaven in allerlei sociale situaties was en is in mijn leven best een centraal staand thema. Door mijn seksuele geaardheid was er de angst voor afwijzing. Hier heb ik mee leren dealen.
Het geeft mij energie en voldoening om mensen te begeleiden en inspireren die op persoonlijk- of werkterrein met (negatieve) stress te maken hebben en die toe zijn aan een andere en vooral gezondere leefstijl. Ik word blij als mensen weer keuzemogelijkheden zien en zich goed en vrij voelen, zowel geestelijk als lichamelijk.
Een coachgesprek kan afgewisseld worden met een ontspannen (stoel)massagebehandeling. Het kan bijdragen aan meer innerlijke rust, helderheid en contact met je lichaam.  Een vitaal leven wil jij toch ook?
henkdewitstresscoaching@gmail.com