Over Mij

Ik heet Henk en ik heb een breed Curriculum Vitae. Van vakkenvuller, enquêteur/interviewer, callcentermedewerker tot vele jaren zelfstandig autorij-instructeur. Ik zal verder de hele reeks niet opnoemen. Het is bruikbaar in mijn persoonlijke gereedschapskist. Ik ben weet- en leergierig en sta open om nieuwe terreinen te ontdekken/verkennen. Hoewel ik onder andere de waarden vertrouwen, zekerheid en veiligheid belangrijk vind, ervaar ik ook (steeds meer) avontuur en uitdaging op mijn levenspad. Dat is spannend, voelt soms ongemakkelijk en is tevens ook weer verfrissend en geeft een soort van natuurlijke “kick.” Ik verbreed zo mijn comfortzone, stretch deze en dat draagt bij aan mijn persoonlijke groei/bewustwording.
De rode draad in mijn verschillende werkzaamheden en privéleven zijn het contact met allerlei mensen. Ook de omgang met personen uit andere culturen hebben mijn beeld op de wereld gevormd.
Assertiviteit en jezelf positioneren in allerlei sociale situaties was en is in mijn leven een centraal thema. Door mijn seksuele gerichtheid was er vaak angst voor afwijzing door mijn omgeving. Hier heb ik mee leren omgaan.
Het geeft mij energie en voldoening om mensen te begeleiden en inspireren die op persoonlijk- of werkterrein met langdurig (negatieve) stress te maken hebben en die toe zijn aan een andere en vooral gezondere leefstijl. Ik word blij als mensen weer keuzemogelijkheden zien en zich goed en vrij voelen, zowel geestelijk als lichamelijk.
Een coachgesprek kan ook afgewisseld worden met een ontspannen (stoel)massagebehandeling. Het kan bijdragen aan meer innerlijke rust, helderheid en contact met het lichaam.  Een vitaal leven, dat wil jij toch ook?
henkdewitstresscoaching@gmail.com